Mangler du den perfekte værtindegave? Find den hos Karamelleriet

Det kan nogle gange være svært at finde den perfekte værtindegave til sine venner og familie. Man har det med at gemme den til sidste øjeblik, og lige prøve at finde noget på vej hen til middagen, festen eller lignende. Den klassiske gave er blomster, men hvad med allergier, plads eller hvis de slet ikke bryder sig om blomster? Bare rolig, hos Karamelleriet har de den perfekte værtindegave, som med garanti ikke vil slå fejl, for eksempel nogle lækre flødekarameller.

En æske flødekarameller fra Karamelleriet

Hos Karamelleriet kan du finde et bredt sortiment af karameller, som fungerer som den perfekte værtindegave til både venner og bekendte. De har blandt andet flødekarameller i flere smagsvarianter, så du kan finde noget til enhver smag. De har både flødekarameller med chokolade, citron, lakrids, havsalt og meget mere. På deres hjemmeside kan du se det store sortiment. Alle karamellerne er smukt pakket ind i cellofan i deres smukke æsker, som ikke blot gør det til en lækker gave for smagsløgene men også for synet.

Gaveæsker og meget mere

Det er ikke blot flødekarameller, som de sælger hos Karamelleriet. De har også hårde karamel rocks, som er rystet i enten lakrids eller florsukker, og blød fudge, som er svøbt i enten mørk eller hvid chokolade. De har også gaveæsker klar til dig til enhver lejlighed. Det kan være til din forældre, veninde eller kæreste, som du gerne vil forkæle lidt. En flot æske lækre karameller kan gøre hvilken som helst dag en smule bedre.

Kvalitet og god smag

Drømmen om at lave flødekarameller går flere år tilbage, fra før Karamelleriet slog dørene op for første gang i 2006 i København. Det tog mange år at finde den helt rigtige smag og konsistens til deres opskrift, for at lave de bedste karameller. Da kvalitet og god smag er grundstenene hos Karamelleriet, er diverse redskaber hentet fra alle verdenshjørner for at sikre det bedst mulige resultat. For at mindske spild af karameller, kan du også købe karameller, der ikke fik den helt rigtige form eller konsistens til en helt særlig pris, der er dog ikke noget galt med hverken smag eller holdbarhed.

Hvis du har nogle spørgsmål eller er nysgerrig på hvordan de laver de lækre flødekarameller, så er du mere end velkommen til at kontakte dem på e-mail eller telefon, så sidder der en medarbejder klar til at besvare dine spørgsmål.