Køb dit rollator tilbehør på nettet – og spar penge

Din rollator er et uvurderligt hjælpemiddel, som er med til at give dig bevægelsesfrihed, oplevelser i naturen, socialt samvær og fysisk trivsel. Fra tid til anden kan der være behov for at tilpasse dit hjælpemiddel til din livsstil og dine behov. Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg af rollator tilbehør til gode priser. Alle og enhver kan købe tilbehøret – du behøver hverken henvisning fra læge eller kommune.

Ryglæn er et populært rollator tilbehør

Noget af det mest populære rollator tilbehør er ryglæn til rollator. Du kan få større glæde og flere anvendelsesmuligheder, når du har et ryglæn monteret på rollatoren. Er du på gåtur med dit hjælpemiddel, kan du bruge ryglænet til at hvile dig. Du slipper for at overanstrenge dig fysisk eller komme i ubehagelige situationer, hvor du bliver utilpas, fordi du ikke har mulighed for at give kroppen en lille pause. Du bestemmer selv, om ryglænet skal købes alene, eller om du vil supplere dit køb med en bakke, et net eller et speciallavet regnslag til din rollator. Det vigtigste er, at du får indrettet og udstyret dit hjælpemiddel med dét tilbehør, om passer til din livsstil. Alt rollator tilbehør kan udskiftes og fjernes efter behov. Det kan være, du kun ønsker at have et net monteret, når du handler, eller du kun bruger sædet, når du tager på skønne gåture med familie og venner.

Det skal du vide om køb af hjul til rollator

Hører du til den store gruppe af danske seniorer, der bruger rollatoren både ude og inde, skal hjulene være lavet til at modstå masser af slid. Du skal forvente, at en udendørsrollator slides hurtigere og mere end en model, som kun bruges indenfor. Det kan f.eks. blive nødvendigt at købe nye hjul, så du får en behagelig oplevelse med at gå på både grus, asfalt og fliser. Det anbefales, at du vælger hjul med blødt gummi, der giver den bedste affjedring for stabilitet.

Køb dit rollator tilbehør hos SeniorSalg.dk i dag

Når du handler online hos en specialiseret webshop, som tilbyder produkter til psykisk og fysisk velvære til seniorer, får du det største produktudvalg. Du kan købe dit rollator tilbehør til konkurrencedygtige priser og højne din trivsel i hverdagene. Vil du spare ekstra penge, kan du købe et udvalg af rollator tilbehøret på tilbud. Her er det kun prisen, du går på kompromis med – hverken kvalitet eller egenskaber.