Sådan får du alt du skal bruge til din drømmebar

Er der noget som en god drink på en fredag aften, efter en lang og hård arbejdsuge? Det er den helt perfekte måde at skyde weekenden i gang på, men man kan hurtigt stå med en lidt flad fornemmelse, hvis ens drink ikke bliver serveret på en ordentlig måde. Men du behøver faktisk ikke at investere i dyrt bartender udstyr, eller købe det dyreste glas whisky på den lokale bar. Med et par simple trick, kan du nemt skabe den rene luksus oplevelse hjemme i stuen.

Fyld baren med alt det du elsker

Der er mange ting man kan gøre, når man skal have skabt en god hjemmebar. Men selv den bedste indsats bliver middelmådig hvis du ikke nyder det der er i den. Sørg derfor for at baren er sprængfyldt med alt det du elsker at drikke og servere. Hellere vælge en ekstra lækker whisky, som måske er i den dyre ende – end at fylde hele barskabet op med ting du faktisk ikke bryder dig om.

Hvis du gerne vil kunne invitere venner og familie på en dejlig hyggedrink, kan du med fordel også sørge for, at have til de mest almindelige klassikere. Igen kan du sagtens have lidt mindre, men i ekstra god kvalitet – det understreger netop den luksusfølelse, som du prøver at opnå.

Hav forskellige glas til forskellige anledninger

Hvis du gerne vil skabe en festlig oplevelse for både dig selv og dine gæster, er der et simpelt trick du kan bruge. Nemlig at have festlige og flotte glas. Du kan sagtens tage i en genbrugsbutik og finde et væld af spændende glas. Et flot design løfter din drink op på et højere niveau og tilføjer et ekstra lag til oplevelsen. Før du ved af det vil en lækkert glas fra netop din hjemmebar være alles foretrukne.