Ny i cateringbranchen? Kom godt i gang med forretningen!

Er din drøm om at bringe mad ud endelig gået i opfyldelse? Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke! Og nu begynder alt det sjove snart. Men først er det altså virkelig vigtigt, at du har al dit udstyr i orden, så du kan yde den bedste og mest effektive service til din egen og de omkringliggende byer.

Læs med her for tips til, hvordan du får en sikker og god opstart i dit nye cateringfirma!

Hvad skal barnet hedde?

Navnet er så vigtigt og definerende for et barn, såvel som for et firma, en restaurant som for et cateringfirma. Har du fundet er mundret navn, der også siger noget om, hvilken slags mad man kan forvente fra dit cateringfirma, så lyder det til, at du har mestret navnedilemmaet!

Næste skridt er at sørge for, at du har det rette industri køkkenudstyr, så du kan yde den korrekte service. Du har brug for industri køkkenudstyr, som du kan eje selv – fx gastrobakker, stålborde og køleskabe. Til gengæld vil der også være ting, du kun behøver at leje. Du kan heldigvis langtidsleje industri køkkenudstyr, så du aldrig går ned på udstyr!

En hjemmeside til dit cateringfirma

Mens du får alt dit industri køkkenudstyr på plads, kan du kigge mod din digitale markedsføringsstrategi. I vores digitale tidsalder, er det en rigtig god idé at have en hjemmeside oppe at køre for at øge dine chancer for at blive opdaget af folk i dit område. Din hjemmeside behøver ikke at være prangende, så længe den kortfattet kan klargøre, hvad dit cateringfirma serverer, hvordan man bestiller mad, og hvilket prisleje, man kan forvente, er du godt med!

Det handler om at imødegå dine kunder, og hvis de allerede føler sig godt modtaget på hjemmesiden, skal du nok få nogle kunder i hus!