Leder du efter en bluse til de kølige dage, så vælg en kortærmet strik trøje

Kortærmede strikvarer – eller t-shirts – er ikke kun til varme sommerdage. Du kan også sagtens bære en kortærmet strik bluse om vinteren. Deres strikvarer er i en fin, tynd kvalitet, så du kan nemt bære en af deres cardigans over den. Selv om der er brugt et fint garn, er vores strikkede trøjer generelt ikke gennemsigtige. De har både ensfarvede og stribede t-shirts, og der er helt sikkert en, der passer til din stil! Her finder du deres populære strik cardigan, i mange flotte farver. Det startede med deres crew neck vest, derefter kom efterspørgslen på en v-hals vest, som de også er vilde med.

Vælge en kortærmet strik trøje til de kølige dage

Deres strik med korte ærmer er perfekt til at lægge under en blazer eller jakke på kolde dage eller til at bære alene som et statement-stykke. Med en række forskellige farver og stilarter at vælge imellem er du sikker på at finde den perfekte kortærmede strik, der passer til din stil.

Der er mange grunde til at elske kortærmede strikvarer. For det første er det utroligt praktisk og kan bruges på et utal af måder. For det andet ser det altid godt ud og er nemt at style. Og endelig er det et item, der aldrig går af mode.

Tilføj noget til dit look med en kortærmet strik trøje

Kortærmet strik er den perfekte måde at tilføje et strejf af stil til ethvert outfit. Det kan dresses op eller ned, afhængigt af lejligheden, og det ser godt ud, når det kombineres med andre ting i din garderobe. Uanset om du bærer en kortærmet cardigan med jeans og en t-shirt for et afslappet look, eller om du kombinerer en kortærmet sweater med en nederdel og hæle for et mere formelt look, kan du kan ikke gå galt i byen med kortærmet strik.

Så hvorfor ikke investere i en kortærmet strik i dag? Du vil ikke fortryde det!

Kortærmet strik vest er perfekt til at lægge over sommerkjoler eller skjorter. Den er også fantastisk i sig selv som en afslappet top. De korte ærmer gør den til et perfekt overgangsstykke fra forår til sommer. Deres strikvest er fremstillet af 100 % bomuld og kan vaskes i maskine.