Få et serveringsfad og en madboks hos ekram.dk

Tilfredse kunder, populære mærker og de helt rigtige priser. Alt dette og meget mere finder du, hvis du lader ekram.dk blive din nye online isenkræmmer. Gå på opdagelse i udvalget af isenkram til køkken, hus og have på www.ekram.dk, og opdag hvordan dit hjem både nemt, hurtigt og billigt kan tage sig en hel del bedre ud!

Imponér gæsterne med et serveringsfad fra ekram.dk

Mangler dine køkkenskabe lidt ekstra godter, bør du bestemt starte ved at kigge på et flot serveringsfad. Et serveringsfad fra ekram.dk fås i både porcelæn, keramik, træ og plast, og det passer derfor til ethvert hjem og enhver indretningsstil. Tag bare et fint serveringsfad i teaktræ fra Dacore. Denne pyntebakke fås i to forskellige størrelser og passer godt ind i hjem, hvor træmøbler for eksempel spiller en stor rolle. Dacore har også lavet et serveringsfad i rustikt glaseret stentøj, der kommer i en række forskellige farver og alle hver især har deres egen unikke form. Ud over disse finder du også et minimalistisk, hvidt serveringsfad fra Eva Trio Legio Nova serien, der både er det perfekte simple anretningsfad og et fad, der kan bruges til at lave retter i ovnen med. Dette serveringsfad tåler nemlig både høje og lave temperaturer, og det går derfor sagtens i både ovn, vaskemaskine, mikroovn og fryser.

I en smart madboks holder maden sig frisk

Anskaf dig gerne en madboks efter, at du har fyldt skabene op med fade! En madboks er det perfekte redskab til at holde dit køkken ryddeligt og rart at være i. Mad bliver nemlig hurtigt dårlig, hvis det ligger fremme eller ikke opbevares korrekt. En madboks kommer dette problem til livs og er samtidigt bare en fantastisk simpel og praktisk måde at organisere madvarer eller madrester på. Hos ekram.dk finder du altid en madboks eller to, der passer dine specifikke behov fra producenten Gastromax. En Gastromax madboks er designet specifikt til at holde dine madvarer friske og til at optimere og udnytte din plads i køleskabet. Du finder dog bokse i flere forskellige størrelser, hvoraf nogle af dem især egner sig til at udstille madvarer såsom pasta eller ris. Måske kender du problemet med, at disse typer af madvarer spildes ud over det hele, hvis du for eksempel er kommet til at åbne posen forkert. Dette findes der intet af, hvis du investerer i en Gastromax madboks fra ekram.dk, da de smarte lufttætte containere er lette at håndtere og samtidigt fås i forskellige former såsom den høje model, der blandt andet passer perfekt til spaghetti.

Find de mange bokse, den gode service og de endnu bedre priser på www.ekram.dk, eller besøg en af de fire flotte butikker placeret rundt om på Sjælland.