På udkig efter en New Yorker væg eller en skydedør i glas? Så besøg firstfloorcph.dk

okt 28, 2022 | Familie

First Floor CPH lader dig tage din indretningen til nye højder ved at tilbyde et bredt udvalg af New Yorker vægge og skydedøre i glas, som giver helt nye muligheder i forhold til at sprede lys i hjemmet. Når man benytter glas og stål i stedet for traditionelle materialer som gips og træ, kan man nemlig binde hjemmet sammen på en helt ny måde og samtidig give hjemmet et moderne og stilrent udtryk.

Inddel hjemmets rum med en New Yorker væg

Lys og rummelig har stor betydning for, hvordan vi og andre oplever vores hjem. Derfor har First Floor CPH udviklet et bredt katalog af produkter, hvis design og materialer har fokus på at sprede lyset rundt i hjemmet i stedet for at begrænse det – uden at gå på kompromis med ruminddelingen og muligheden for privatliv. I produktudvalget på firstfloorcph.dk finder du f.eks. de klassiske New Yorker vægge, hvis tidløse design er udformet i glas og stål. Med en stilren New Yorker væg har du dermed mulighed for at åbne dit hjem op, samtidig med at du stadig afgrænser områder og lukker af for fugt og lugt, som du ikke ønsker skal sprede sig i dit hjem. Selvom du indarbejder en New Yorker væg i dit køkken eller dit badeværelse, giver den dermed stadig alle de fordele, som en almindelig væg ville gøre, den begrænser blot ikke lyset.

En skydedør i glas udnytter pladsen optimalt

Du behøver dog ikke gå så vidt som til at udskifte hele vægge i dit hjem for at kunne nyde godt af den effekt, som kombinationen af glas og stål giver. Hos First Floor CPH forhandler de nemlig også en række forskellige skydedøre i glas, som på samme måde er med til at sprede lys og skabe mere sammenhæng i hjemmet. En skydedør i glas bremser nemlig ikke øjet, men lader dig se fra rum til rum, selv når døren er lukket. Vælger du denne dørtype, kan du samtidig også spare en del plads i hjemmet. På den måde kan du både undgå for meget spildplads og måske også få plads til de møbler, du altid har drømt om. Er du ikke fan af skydedøre, kan du naturligvis også finde helt almindelige døre i glas hos First Floor CPH, der forhandler smarte og gennemtænkte designløsninger til alle deres kunder.

Er du blevet fristet til at tage et kig på de forskellige muligheder, så læg vejen forbi firmaets hjemmeside på www.firstfloorcph.dk allerede i dag. Der kan du nemlig se billeder af såvel produkterne som den effekt, en New Yorker væg og en skydedør i glas har i boliger af forskellig art. Det kan gøre det meget nemmere at vurdere, om det er den rigtige løsning for dig og dit hjem.