Få en smart digital fotoramme hos Av-Cables.dk

Er du glad for at følge med i de nyeste og sjoveste trends? Så bør du undersøge de digitale fotorammer hos Av-Cables.dk. Med disse kan du placere dit familiebillede på en moderne og elektronisk måde. Der er også nogle fede fordele ved at handle på www.av-cables.dk. Læs mere i artiklen her om fotorammerne og kundefordelene hos den danske forhandler.

Vis billedet i en digital fotoramme fra Av-Cables.dk

Handler du en digital fotoramme hos Av-Cables.dk, kan du i øvrigt gøre brug af deres fordelagtige prisgaranti. Med denne har den populære danske forhandler af elektronisk udstyr sikret, at de tilbyder deres produkter til de skarpeste priser. Derfor får du ikke kun digitale fotorammer i høj kvalitet, du får dem også til markedets skarpeste priser. Tjek det store udvalg af den nye, spændende trend på www.av-cables.dk.

Gå ikke glip af den seneste dille – digitale fotorammer

En digital fotoramme fra Av-Cables.dk kan afspille et foto direkte fra din smartphone via en WiFi-forbindelse. Det kræver blot en app, igennem hvilken du overfører dine favoritbilleder. Når billederne er overført til fotorammen, kan du selv beslutte, hvor ofte det skal skifte. Du har også mulighed for at skrive tekst hen over billederne. Faktisk kan du endda afspille videoer på den digitale fotoramme.

Med en ny fotosoftware kaldet FRAMEO kan du endda gøre brug af et socialt element i din digitale fotoramme. Det betyder nemlig, at du kan få dine venner til at overføre billeder og videoer til netop din fotoramme. Samtidig kan du sende dine billeder og videoer til dine kæres rammer. Dermed kan I kommunikere sammen på en helt ny og interessant måde.

Forstå teknologien bag de smarte rammer

En digital fotoramme fungerer som en lille skærm. Det vil sige, at den afspiller et billede eller en video. Ligesom på en computerskærm eller et fjernsyn gøres kvaliteten af billedet op i pixels. Det beskrives også som ’opløsning’. Jo højere opløsning, eller jo flere pixels, den digitale fotoramme har, jo skarpere står billedet. Hos Av-Cables.dk kan du finde en digital fotoramme, der har high definition-billede og i en opløsning på op til 1920×1080.

Samtidig har en digital fotoramme en hukommelse i form af et Micro SD kort, hvorpå der er en bestemt mængde lagerplads. Herpå lagres billederne, som du overfører til fotorammen. Klik ind på www.av-cables.dk allerede i dag, og gå på jagt efter den rette digitale fotoramme til dig og din familie. Mangler du rådgivning, kan den kyndige kundeservice fra Av-Cables.dk helt sikkert hjælpe dig.