Få din staldmåtte hos Dan Egtved

Du kan være sikker på, at Dan Egtved har alt, du skal bruge, når du søger efter staldinventar. Deres speciale er kvæg, og du kan derfor være helt sikker på, de har et bredt udvalg af inventar til kvægstalde, der alt sammen kommer i høj kvalitet. Find derfor foderautomat til kvæg og staldmåtte iblandt meget andet nødvendigt og praktisk.

Find en komfortabel staldmåtte hos Dan Egtved

I en stald vil det være en fordel, at du har en staldmåtte, der gør det behageligt for dyrene. Hos Dan Egtved kan du finde staldmåtter med forskellige typer blødheder, størrelser og udseender. Det handler bl.a. om, at der skal være komfort for dyrene, så de ikke kun står og går på hårdt materiale. Du er selvfølgelig sikret, at alle deres staldmåtter kommer i høj kvalitet og kan holde til at blive brugt længe. Det vil sige, der er høj slidstyrke på dem, da der vil være mange dyr, der går på dem hver dag. Derfor har de også gennemgået flere forskellige test som bl.a. DLG-fokus test. En staldmåtte kan bruges i mange forskellige typer stalde, og vil helt sikkert være rart for både dig og dyrene. Tag ind forbi www.dan-egtved.dk, hvis du står og mangler en effektiv staldmåtte. De har helt sikkert noget, du kan bruge i deres udvalg.

Undgå spild med en god foderautomat til kvæg

Kvæg skal selvfølgelig kunne spise, når de er sultne, og dertil kan det være nødvendigt at investere i en ordentlig foderautomat til kvæg. Dan Egtveds egne foderautomater til kvæg er fremstillet i varmgalvaniseret stål og i kraftigt plast. Kraftfoderautomaten, der er én af de modeller, du kan finde på siden, har en langt bedre udnyttelse af fodret og forhindrer desuden spild. Det er en foderautomat til kvæg, de giver let adgang til fodret. Dets udformning gør, at foderet falder ned i truget i takt med, at dyrene spiser. Du kan finde denne type foderautomat til kvæg i tre forskellige varianter. Det er en til store dyr og en til små dyr, og så er der en der kan bruges udendørs. Den er udstyret med et låg, der gør at foderet ikke bliver vådt. Du finder dog også en foderautomat til kalve i plast, der også er i utrolig høj kvalitet. Mangler du en foderautomat til kvæg, uanset alder og størrelse, så bør du besøge www.dan-egtved.dk for at se, hvad de kan tilbyde.

Med over 90 års erfaring inden for branchen, kan du være sikker på at Dan Egtved ved præcis, hvad der snakkes om, når det kommer til staldinventar.