Prøv fermenteret te fra København Kombucha

Fermenteret te er en type te, der har gennemgået en fermenteringsproces. Denne proces kan ske naturligt, eller den kan fremkaldes ved at tilsætte visse bakterier eller svampe til tebladene. Fermenteret te har en særlig smag og aroma og siges at have sundhedsmæssige fordele.

Der findes mange forskellige typer af fermenteret te, som alle har deres egen særlige smag. I dette tilfælde er der særligt fokus på kombucha, som er den type fermenteret te du kan købe her. Hvis du klikker på linket her, vil du kunne finde et stort udvalg af fermenteret te og finde den du bedst vil kunne lide.

Varianterne du kan finde her

Vores udvalg af fermenterede drikke lyder således:

-Hidcote Lavendel Blue

-Rosa Rugosa

-København Kombucha

Hver af disse teer har gennemgået en fermenteringsproces, hvilket resulterer i en unik smag. Hvis du er på udkig efter en sund og lækker drik, er fermenteret te en god mulighed.

Feinschmeckerens valg

Hvis du er på udkig efter en virkelig unik og udsøgt fermenteret te, skal du ikke lede længere end til København Kombucha. Her er den fermenterede te lavet med kun de fineste ingredienser og er håndlavet i små partier. Vi bruger en naturlig fermenteringsproces, der resulterer i en lækker, boblende drik.

Fermenteret te går perfekt som et alternativ til mousserende vin, da den ikke går ned på bobler, men til gengæld har en meget lav alkoholprocent. Fermenteret te bliver mere og mere udbredt til diverse events, receptioner og større fester. Grundet den lave alkoholprocent kan man også nyde den ved middagsbordet en helt almindelig hverdagsaften eller hvis du vil peppe stemningen op næste gang du har gæster.

København Kombuchas svar på fermenteret te er lavet af følgende ingredienser: vand, rørsukker, sort te, grøn te, bakterier og svampe. Gæringsprocessen foregår på egetræsfade, hvilket giver drikken sin unikke smag.

Prisvindende bobler

København Kombucha har vundet den prestigefyldte produktpris “Sol over Gudhjem” i 2019. Næsten 100 produkter fra hele landet er blevet smagt og testet, og 13 producenter blev udvalgt til at konkurrere om produktprisen 2019. Formålet med prisen er at værdsætte innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter inden for fødevarer, drikkevarer og konfekture og at bidrage til at gøre gode eksempler på, hvordan innovation og nytænkning kan gøre hele forskellen for et lokalt produkt synligt. Finalerunden fandt sted som en del af den officielle “Sol over Gudhjem”-konkurrence på Bornholm den 22. juni 2019. Der er derfor med sikkerhed både kvalitet, innovation og nytænkning indblandet, hvis du ender med at købe fermentererende drikkevarer fra København Kombucha.