Enkelte moderne smykker du bør eje

sep 2, 2022 | Mode, Webshop

Et godt smykke er mere end blot en accessory, det er et statement. Det kan være diskret og diskret eller fedt og højt, men det, der virkelig adskiller et godt smykke fra resten, er dets evne til at fremkalde en reaktion. Når man ser det, tænker man “det er sejt” eller “det er interessant”. Man tænker ikke “åh, det igen” eller “meh, og hvad så?”. Stop med at læse nu, hvis det eneste, du interesserer dig for, er funklende cocktailringe og farverige Enamel halskæder  de er overalt på Instagram lige nu. Men hvis du vil have noget med mere substans, så læs videre…

Armringe: Gå efter guld eller sølv.

Armringe er den ultimative accessory, fordi de passer til alle lejligheder. Brug dem til dit arbejdstøj eller smart-casual tøj, til aften- eller feriegarderoben. En god tommelfingerregel er, at hvis du ikke er sikker, vil guld altid se mere formelt ud, og sølv vil være mere afslappet. Hvis du aldrig har købt smykker før, skal du ikke starte med armbånd – de er dyre, og det er let at miste dem og ødelægge dem. Start med noget, der ikke er så sart.

Øreringe: Lange øreringe med kæde

Du vil sjældent se nogen bære lyskædeøreringe – uanset hvor fedt og højt det er, er det bare ikke in lige nu. Det, der er in, er lange, moderne kædeøreringe. Disse er meget klassiske og stilfulde, og de ser godt ud til både dag- og aftenbrug. Men da de er så fine, er de lette at miste, så de er et af de mest uansvarlige smykker, du kan eje – så køb dem kun, hvis du er klar til at være ansvarlig.

Halskæde: Det er ikke nok med en kæde.

En halskæde kan bare være en kæde, eller den kan være et kunstværk. Der findes mange forskellige typer halskæder, men den, du bør forsøge at eje, er den klassiske halskæde med vedhæng. Det er et smykke, der ikke bare sidder over brystet – det går over brystet og kan ses nedefra. Når du vælger din vedhængskæde, bør du tænke på dens form, farve og materiale. Tænk over, hvilken slags statement du ønsker, at din halskæde skal give. Hvis du har en favorit ædelsten, eller hvis du ønsker at få et sjældent og kostbart smykke, skal du vælge en vedhængskæde lavet af én stor ædelsten.

Ringe: En ring skal være sjælden og kostbar.

Det siger sig selv, at du ikke bør bære en vielsesring, hvis du ikke er forlovet eller gift. Men du bør også tænke på dine andre ringe. Du skal ikke bare gå efter hvad som helst. Ringe er dristige smykker, som bør have en særlig betydning for dig – uanset om det er mindet om den person, der gav dig den, eller den person, du gav den til. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal købe, så tænk på den ring, du elsker mest. Hvad er den lavet af? Hvad betyder den for dig? Hvorfor elsker du den? Overfør nu disse spørgsmål til det smykke, du overvejer at købe. Hvis du ikke kan finde svarene, bør du ikke købe ringen.

Hvorfor smykker

Smykker er et af de vigtigste accessories, som enhver kvinde kan eje. Det kan tage et simpelt outfit og gøre det specielt eller ændre hele stemningen i et outfit. Du bør dog ikke bare gå efter et hvilket som helst smykke. Det er vigtigt at vide, hvad du leder efter, og hvilken type smykke der passer til dig og din stil. Når du er klar til at shoppe smykker, så husk disse tips, så finder du helt sikkert noget helt særligt.