Magic The Gathering er et ikonisk kortspil

aug 30, 2022 | Guides

Magic the Gathering er det ældste og mest ikoniske kortspil på markedet, da det blev udgivet i 1993 af Richard Garfield. Det er det kortspil, der lagde grunden til de andre kortspil, som vi kender i dag, såsom Pokemon, Yu-Gi-Oh eller andre, alle disse spil er opstået ud fra den idé, der var baseret på Magic the Gathering. Det vokser sig større hvert år, og især nu med den nye onlineudgivelse – Magic the Gathering Arena, der gør spillet tilgængeligt på en helt ny måde. Det er et ikonisk kortspil, fordi det har eksisteret i over to årtier og fortsætter med at vokse i popularitet. Det er også ansvarlig for at have affødt mange andre populære kortspil. Hvis du er på udkig efter en udfordring og ønsker at lære et spil, der har en rig historie, så er Magic the Gathering det rette spil for dig. Skynd dig derfor ind på siden lige nu og få fat på en masse fede produkter fra Magic the Gathering. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Magic The Gathering – Hvilke skal du vælge?

Det har en bred samling af produkter, der tjener forskellige formål, så derfor skal man overveje det, når man køber spil. Nogle af produkterne passer til nye spillere, andre til erfarne spillere og nogle som samlere. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilket formål man har med Magic the Gathering.

Hvis du er en ny spiller, er den bedste booster pack til dig Magic The Gathering: Heroes of Dominaria. Dette sæt består for det meste af genoptrykte kort fra ældre sæt, så det vil være nemt for dig at komme ind i spillet uden at føle dig overvældet.

Hvis du er en erfaren spiller, kan du måske prøve Magic The Gathering: Amonkhet Remastered. Dette sæt indeholder kort fra Amonkhet-blokken, som blev udgivet i 2017. Deter en fantastisk måde at genopfriske din samling og prøve nogle nye kort.

Hvis du er samler, bør du tjekke Magic The Gathering ud: Chronicles. Dette sæt indeholder genoptrykte kort fra ældre sæt, herunder nogle sjældne og svære at finde kort. Det er den perfekte måde at tilføje nogle ikoniske kort til din samling på.

Uanset hvad dit formål er med kortspillet, er der en boosterpakke, der passer til dig. Så tag dig god tid til at vælge, hvilken en du vil købe, og nyd spillet!