Crillesen & Sørensen tilbyder sprøjtespartling af væg

Er du flyttet ind i et nyt hus, hvor alt skal ordnes fra bunden, eller har du besluttet dig for at give dine vægge en makeover? Lige meget hvad din grund er, så er de på www.cogs.dk klar til at hjælpe dig med at få de smukkeste vægge efter dine ønsker og visioner. Crillesen & Sørensen ordner både vægge i private hjem samt for erhvervsdrivende. Her præsenteres du for et erfarent team af håndværkere, der kan tilbyde alt fra fuld- eller sprøjtespartling af vægge, opsætning af filt, maling og tapet. Altså kan du både have dem med i nogle af delprocesserne eller i hele processen omkring dine vægge. Tøv derfor ikke med at tjekke den professionelle side ud allerede i dag.

Den bedste sprøjtespartling af væg fås på www.cogs.dk

Du får sprøjtespartling af væg udført af professionelle hos Crillesen & Sørensen, der har stor erfaring inden for netop denne type af opgave. Sprøjtespartling af vægge afviger fra den traditionelle type af spartling, da denne er hurtigere og mere effektiv, hvorfor den ofte anvendes i forbindelse med større overflader, der ellers ville tage længere tid. Bestil derfor tid til at få en håndværker ud og udføre sprøjtespartling af væggene, som du ønsker at få til at stå skarpe og smukke. Sprøjtespartling af væggen resulterer nemlig i en flot og jævn overflade fri for huller og andre buler. Sprøjtespartling er dermed det første trin i behandlingen af en rå væg, der vil ende ud med flot maling eller et skønt tapet.

De laver opsætning af filt med den fineste glasfilt

Måske er du ikke klar over det, men før der males eller sættes tapet op på en væg, kan man bruge opsætning af filt. Opsætning af filt sker efter spartlingen, men det er en lige så vigtig del af processen. Crillesen & Sørensen har arbejdet med opsætning af filt på mange forskellige vægge og for mange forskellige kunder, hvorfor deres erfaring er stor. Derfor vil de med garanti kunne klare opsætning af filt på den væg, du skal have ordnet. Hos firmaet gør de brug af glasfilt, der består af fine glasfibertråde. Dette betyder, at filten lægger sig som et fint og glat lag over spartlingen, og at der herfra kan males eller sættes tapet op. Du kan læse meget mere om opsætning af filt på siden, der tager dig med i processen på en forståelig måde.

Hvis du ønsker dig de smukkeste vægge, og du er lokaliseret i København, så er Crillesen & Sørensen dem, du skal have fat i.