På udkig efter ansigtsmasker og ansigtsskrub til din hudplejerutine? Så besøg www.badeanstalten.dk

jun 30, 2022 | Sundhed

Hos Badeanstalten finder du altid et skønt udvalg af produkter til personlig pleje, der kan hjælpe dig med at få en renere hud. Prøv f.eks. en ansigtsmaske, der effektivt rengør huden og gør den smidig og lækker. Alternativt kan du også prøve deres effektive ansigtsskub, der fjerner urenheder og øger blodcirkulationen. I artiklen herunder har vi skrevet mere om både ansigtsmaske og ansigtsskrub samt lidt om butikken og deres andre produkter.

Plej din hud med en lækker ansigtsmaske

Vil du opnå smukkere hud, er www.badeanstalten.dk et godt sted at besøge lige nu. De har nemlig samlet en perlerække af gode produkter, som effektivt gør huden sundere og pænere – blandt andet deres ansigtsmaske. En ansigtsmaske gør huden frisk og lækker, og så er den utroligt dejlig at bruge. Der er flere spændende varianter at vælge imellem, så man med lethed kan finde én, der passer særlig godt til ens personlige hudtype. Samtidig har man naturligvis mulighed for at eksperimentere med forskellige slags ansigtsmasker. Måske viser det sig, at det er ansigtsmasken med tang og alger, der er den helt rigtige for din hudtype. Eller måske er det nærmere ’Dejlig er Jorden’ – en rensende lermaske – der er den helt rigtige for dig. Du kan desuden også prøve frugtmasken ’Solbær’, som egner sig rigtig godt til at stimulere træt og grå hud. Der er dermed flere gode muligheder for at få en sund glød og smuk hud, hvis du lægger vejen forbi Badeanstaltens webshop.

Badeanstalten har også en rensende ansigtsskrub

Når man ikke har tiden til at bruge en ansigtsmaske, kan en ansigtsskrub ofte klare mange af de daglige behov for rengøring af huden. Derfor har Badeanstalten naturligvis også en skøn ansigtsskrub klar til levering. Deres ansigtsskrub, med navnet Morgenfrue, giver huden en frisk glød ved at fjerne de døde hudceller, som sidder på huden. Samtidig øger Badeanstaltens ansigtsskrub hudens blodcirkulation, og en ansigtsskrub kan være med til at fjerne blokeringer i porerne på huden, som ellers vil kunne udvikle sig til urenheder. Ansigtsskrubben er ekstra nænsom, da huden i ansigtet er mere sart end andre dele af kroppen. Derfor har man også valgt at bruge mindre korn, men til gengæld flere af dem.

Har du endnu ikke besøgt Badeanstalten og kigget deres katalog med skønne produkter igennem, kan du sagtens nå det endnu. Udover ansigtsskrub og ansigtsmaske finder man bl.a. også badesalt, body wash sæbe, flydende håndsæbe, ansigtscreme samt en masse andre skønne dansk producerede produkter til personlig pleje.