Hos Bulldog Agri finder du udstyr til crimpning

Hos Bulldog Agri er man klar med et af landets stærkeste udvalg af en række forskellige typer landbrugsudstyr. Blandt andet har de udstyr til crimpning, kornvalser og crimper valser. Alle typer landbrugsmaskiner leveres i absolut topkvalitet og med en brugervenlighed, der garanterer en sikker og nem arbejdsgang. Læs mere om forhandleren og deres katalog i artiklen herunder.

Bulldog Agri har de bedste maskiner til crimpning

Det gælder som med alle andre typer landbrugsmaskiner om at være velforberedt, inden årets crimpning påbegyndes i juni og juli. F.eks. skal man beslutte sig for, hvilken type foder man overhovedet vil lave. Her skal det bemærkes, at alle typer korn kan crimpes og enten køres sammen i en plansilo eller blive crimpet direkte i siloposer, alt efter hvad man foretrækker. Hos www.bulldog.dk er de eksperter i crimpning, og de kan helt sikkert også hjælpe dig i gang. De har nemlig både lang erfaring i branchen og ved, hvilken type udstyr der skal bruges. Som landmand er man således sikret en pålidelig og erfaren sparringspartner, når man vælger dem. De kan både sørge for, at man får det bedste udbytte af ens crimpning i sidste ende, og sørge for, at forløbet kommer til at gå helt, som det skal. Alt i alt et godt sted at starte, hvis man skal i gang med crimpning for første gang.

Vælg mellem landbrugsmaskiner i høj kvalitet

Der er naturligvis også andre landbrugsmaskiner at vælge imellem hos Bulldog Agri. F.eks. har de både løsninger til biogas, fuldfodervogne, vejesystemer, kornvalser, græsudstyr, graveudstyr, foderbånd, ensileringsmidler og meget mere at byde på. Helt som med crimpning, er virksomheden også eksperter i landbrugsmaskiner generelt. Har man derfor brug for kyndig rådgivning omkring valg af en specifik type landbrugsmaskine, f.eks. ny halmsnitter eller kornvalser, kan man godt regne med, at holdet, som driver butikken, kan hjælpe en med at finde den type landbrugsmaskiner, som man har brug for.

Har du endnu ikke været forbi virksomhedens hjemmeside og kigge, kan det helt klart anbefales. Her finder man en masse brugbar viden, der uden tvivl vil kunne hjælpe en med at træffe den rigtige beslutning. Her kan man desuden også læse mere om virksomheden generelt. Man kan desuden også se deres nyheder og dermed også nogle af de nyeste landbrugsmaskiner, der er kommet til kataloget. Måske viser det sig, at der netop er kommet en landbrugsmaskine til, som mangler i dit udvalg.