Indretningen af dit hjem skal passe til vinduespladerne

jun 20, 2022 | Generelt, Guides

Indretningen af dit hjem skal passe til vinduespladerne. Vinduerne er noget af det første, folk ser, når de ser på dit hjem, så det er vigtigt, at de ser godt ud og passer perfekt til resten af indretningen i dit hjem. Der er mange overvejelser, når du skal vælge nye vinduesplader til dit hjem, men træ er igen blevet et populært valg og bruges nu i en lang række forskellige typer af boliger. Nøglen til at finde de perfekte vinduesplader er at sørge for, at de passer til stilen i dit hjem og den overordnede indretning i dit hjem. Hvis du har et moderne hjem, skal du vælge vinduesplader, der passer ind i den stil.

Hos Stark gør de det nemt for dig at bestille nye vinduesplader

Hos Stark gør de det nemt for dig at bestille nye vinduesplader. De tilbyder et bredt udvalg af træsorter at vælge imellem, som har de helt rigtige egenskaber og udseende. Så du kan få dine vinduesplader præcis som du ønsker dem – og matche resten af din indretning. På den måde kan du nemt designe din egen vinduesplade efter dine egne mål og ønsker og selv være designeren. Når du bestiller dine skræddersyede vinduespartier hos Stark, producerer de din ordre efter dine specifikationer – og sikrer, at du får præcis det, du ønsker. Bestil nemt dine skræddersyede vinduesplader i dag.

Kend dit vindue og dens mål

Begynd med at måle den grove åbning af dit vindue. Du skal kende åbningens bredde, højde og dybde for at kunne vælge den rigtige størrelse vinduesplade. Derefter skal du måle vindueskarmen. Dette er den vandrette overflade, som vinduesruden skal hvile på. Sørg for at måle fra ende til ende og fra forkant til bagkant. Når du har dine mål, er det tid til at vælge en rude, der passer godt ind i åbningen. Det er vigtigt at vælge en rude, der er lidt mindre end åbningen, så den kan fastgøres korrekt. For at montere ruden skal du starte med at sætte den på plads i karmen.