Sauvignon Blanc er en af forældredruerne til Cabernet Sauvignon

jun 10, 2022 | Generelt, Oplevelser

Sauvignon Blanc er en hvid drue, som menes at have sin oprindelse i Loire-regionen i Frankrig. Nogle af de bedste Sauvignon Blanc-vine kommer i dag fra denne region. Druen er også kendt som Fumé Blanc i nogle dele af verden. DNA-analyser har vist, at Sauvignon Blanc faktisk er en af forældredruerne til Cabernet Sauvignon. Det betyder, at de to druer har visse ligheder i deres aromaer. Især har begge druer urteagtige noter. Noter som du og dine smagsløg burde smage. Kvaliteten er helt i top, og selve designet er virkelig i høj klasse. Du kan købe Sauvignon Blanc til kanon skarpe priser gennem hjemmesiden her.

Fineste og reneste Sauvignon Blanc fra  Loire-dalen

Hvis du er på udkig efter den fineste og reneste Sauvignon Blanc, skal du ikke lede længere end til Loire-dalen. Druen trives i dalens kalkholdige jordbund, hvor klimaet er varmt nok til, at druerne kan modnes optimalt uden at miste deres balancerende friskhed. Sancerre og Pouilly-Fumé er to af de mest berømte og berømte vine fra Loire-dalen. De har noter af lime, honningmelon, fersken, stikkelsbær, hyldeblomst og et grønt element af nyslået græs eller asparges. Takket være deres kalkholdige terroir har disse vine også dejlige mineralske strejf af flint, våde sten og måske endda røg.

Sauvignon Blanc er en unik, fyldig vin med et strejf af vanilje og krydderier

uksuriøs hvidvinsoplevelse, skal du ikke lede længere end til Sauvignon Blanc-vinene fra Bordeaux. Disse verdensberømte vine er fremstillet på druer fra Pessac-Leognan og Graves-områderne og lagres på små egetræsfade. Resultatet er en unik, fyldig vin med et strejf af vanilje og krydderier. De bedste af disse vine kan lagre i 10-15 år, hvilket gør dem til et fremragende valg for både samlere og kendere. Så næste gang du ønsker at forkæle dig selv med et glas (eller to) af noget særligt, skal du gribe efter en flaske Luxurious Sauvignon Blanc fra Bordeaux. Hvis du har spørgsmål eller andet angående den lækre Sauvignon Blanc, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar. Så du med ro i maven kan bestille den lækre vin hjem, og smage den på egen hånd.