Design’R’Us er et Google Adwords-bureau beliggende i Aarhus

maj 23, 2022 | Generelt, Guides, Webshop

Design’R’Us er et Google Adwords-bureau beliggende i Aarhus, Danmark. Vi har specialiseret os i Google Ads og SEO, og vi er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at få de bedst mulige resultater. Som din Google Ads-konsulent arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at dine kampagner og annoncer er effektive og virkningsfulde. Vi tilbyder kontoopsætning og sporing af hjemmesider samt optimering og evaluering af kampagner. Hos Design’R’Us tror vi på, at du kender din virksomhed bedst. Derfor fokuserer vi på samarbejde for at opnå de bedste resultater for vores kunder. Hvis du er på udkig efter et Google Adwords-bureau, der kan hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse, så kontakt os i dag. Besøg hjemmesiden og se de mange muligheder for at dine kampanger kan få flere kliks.

De opstiller administrerer og optimerer dine kampagner

Som virksomhedsejer undrer du dig måske over, hvad du kan forvente af et Google Adwords-bureau. Svaret er enkelt: synlighed på Google. Vi opstiller, administrerer og optimerer dine kampagner, så du får den bedst mulige klikrate (cpc). Hvis du har en webshop, kan vi også hjælpe dig med Google Shopping. Med Google Shopping kan du vise dine produkter visuelt i Googles søgeresultater, med billede og pris. Dette er en effektiv måde at sælge dine produkter på, og noget vi anbefaler til mange af vores kunder. Så hvis du leder efter en måde at forbedre din online tilstedeværelse på, er et Google Adwords bureau et godt sted at starte.

Google Ads er de annoncer som du typisk ser øverst på dine søgninger på Google

Google Ads er de annoncer, som du typisk ser øverst på dine søgninger på Google. Det gode ved Google Ads er, at du selv kan vælge, hvilke søgeord du ønsker at blive vist på! – Og dermed målrette potentielle kunder, der søger efter præcis de produkter/tjenester, som du tilbyder. Hver gang en besøgende på Google klikker på din annonce, skal der betales et beløb. Dette beløb kan dog variere afhængigt af konkurrencen på dine søgeord, kvaliteten af dine tekstannoncer og interaktionen mellem dine annoncer og dit website. Derfor kan det være en god idé at samarbejde med en Google Ads-konsulent.