I deres taskeforretning er de meget stolte over produkterne

maj 16, 2022 | Generelt, Mode

Hos Hugo P er vi stolte af vores taskebutik. Vores dejlige butikker ligger på Lille Torv i Rønne og Nygade i Nakskov, og vores webshop har et lidt andet udvalg end det, der findes i butikken. Vores webshop blev lanceret for lidt over 6 år siden under navnet Karno.dk, og vi bestræber os hele tiden på at tilføje nye og spændende produkter til både butikken og webshoppen. Her hos Hugo P forsøger vi altid at imødekomme vores kunders behov og følge med moden, så alle kan være med. Vores sortiment udvides og udvikles hele tiden med nye og spændende produkter, der svarer til de aktuelle trends. Uanset om du er på udkig efter en ny taske til dig selv eller en af dine tætte. Kan du med ro i maven besøge taskeforretning, og finde den perfekte taske til dig.

Altid hurtig levering og kanon service

Hos Hugo-p.dk forstår vi, at du vil have din ordre så hurtigt som muligt. Vi bruger GLS pakkeshop eller GLS firmaudbringning for at sikre, at din ordre bliver leveret hurtigt og effektivt. Alle ordrer leveres med et tracking nummer, så du kan følge dens forløb. Vi sætter pris på din tålmodighed, mens vi arbejder hårdt for at få din ordre til dig så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål om leveringstider eller omkostninger, er du velkommen til at kontakte dem.

Læder- og rejseartikler er den perfekte måde at tilføje et strejf af luksus

Læder- og rejseartikler er den perfekte måde at tilføje et strejf af luksus til din livsstil. Uanset om du er på udkig efter en ny håndtaske, pung eller rejsetilbehør, har vi et bredt udvalg af højkvalitetsmuligheder at vælge imellem. Vores lædervarer er fremstillet af de fineste materialer og konstruktioner, så du kan være sikker på, at de vil holde til tidens tand. For den kræsne kunde, der kun vil have det bedste, er Hugo P det perfekte sted at handle.