Gå ikke glip af de nordjyske begivenheder

Der sker hele tiden rigtig mange spændende ting i Nordjylland – og faktisk er der ofte så meget på programmet, at selv den mest garvede nordjyde kan have svært ved at følge med. Og det betyder, at det er let at gå glip af noget. Det kan for eksempel være et event, der finder sted eller noget nyt, der åbner op, det kan være en nyhed, du bør følge, eller det kan være viden om bestemte steder.

Uanset hvad, så er det de færreste af os, der vil misse noget.

Få masser af viden online

Og derfor er der særligt et sted, du bør holde dig orienteret, når du altid vil følge med i, hvad der sker i Jammerbugt. Det vil sige i byer som for eksempel Fjerritslev, Aabybro, Pandrup, Blokhus og og Pandrup. Det er selvfølgelig på en online side som; jammerbugtposten.dk.

Klik her og se allerede nu om der er noget, du lige var ved at gå glip af. Du kan følge med i nyhederne fra de forskellige byer, så du altid ved, hvad der rører sig inden for lokalområderne, du kan holde øje med vejret, finde dit drømmejob og lade dig underholde gennem debatter.

Hold øje med de populære sommerhusområder

Selvom du ikke selv bor i Nordjylland, kan det være interessant for dig at følge udviklingen og nyhederne i de små byer – der er nemlig mange, der hvert år valfarter hertil blandt andet for at holde ferie. Særligt er Blokhus en populær feriedestination, og mange fra hele Norden har et sommerhus, de ynder at besøge ude ved vandet.

Blokhus er som de fleste strandbyer – stille i lavsæsonen, mens der er fuld knald på lige så snart, temperaturen begynder at stige, og solen kigger frem.

Når du gerne vil vide, hvad der sker i sommerhusområderne, er Jammerbugtposten.dk derfor også det ideelle sted.